Qibalance

 

 

T.C.M. Shiatsu

 

 

Sheng Zhen Qigong

 

 

Soulfullnes

 

 

Celzouten

 

 

Voeding

 

 

Cursus/Workshops

 

 

Agenda

 

 

Mantra Zingen

 

 

Contact

 

 

Links

Praktijk Qibalance
T.C.M. Shiatsu - Praktijk Qibalance
Soulfullnes - Praktijk Qibalance
Celzouten - Praktijk Qibalance
Voeding - Praktijk Qibalance
Cursus/Workshops - Praktijk Qibalance
Agenda - Praktijk Qibalance
Mantra Zingen - Praktijk Qibalance
Contact - Praktijk Qibalance
Links - Praktijk Qibalance
Sheng Zhen Qigong - Praktijk Qibalance

 

LEVEN MET HOOFD, HART EN ZIEL

 

Sinds de jaren dat ik mensen mag begeleiden bij hun helende processen, vallen mij telkens een aantal dingen op.

 

Bewustwording van waarom je stress ervaart, klachten krijgt of ziek wordt kan heel lastig zijn. Het kan met vele dingen te maken hebben. Op onderzoek uit gaan in je eentje is vaak een lange weg.

 

Lichaam, emoties, gedachten, relaties en ziel zijn van wezenlijk belang voor onze gezondheid en welbevinden, welke in deze tijd onder grote druk staan. Het lijkt bijna onmogelijk geen stress te ervaren, geen klachten te hebben of ziek te worden.

 

Wanneer we leven vanuit het hoofd, zijn we ver van onszelf vandaan. Hebben we te maken met macht, ego, dualiteit, structuren, programmeringen en overtuigingen.

 

Wanneer we leven met het hoofd en het hart wordt het sociale aspect de zorg om… hieraan toegevoegd. Hebben we te maken met verwachtingen en emoties.

 

Bijna geen tijd meer om nog dingen te doen waar je zelf plezier aan beleeft, waar je blij van wordt en jezelf weer met moeite probeert op te laden om je hectische leven voort te zetten.

 

Wil je een hectisch leven wat bijna niet vol te houden is, met als gevolg stress te ervaren, klachten te krijgen of ziek te worden? Wanneer ik deze vraag stel antwoordt bijna iedereen, NEE!
 

Bewustwording en verandering is nodig!

 

Zie stress, klachten of ziekte als waarschuwing dat iets niet helemaal goed gaat voor jou. Door samen  op onderzoek uitgaan, verandering verwelkomen, verantwoording nemen voor een leven zonder stress, klachten en ziekte, kunnen we zien welke kansen het biedt/oplevert en openstaan voor het nieuwe.

 

Qibalance Soulfullnes, is een training die is ontstaan door de vele vragen die ik in mijn praktijk tegen kwam om inzicht te krijgen in de situatie en hoe de verandering in te zetten om je leven een andere wending te kunnen geven. Een training die ik al vele malen met prachtige resultaten heb mogen geven.

 

 

QIBALANCE SOULFULLNES

 

Leven met hoofd, hart en ziel is een unieke training van 5 sessies van 2-2,5 uur te volgen op eigen tempo of in een aaneengesloten blok. Individueel te volgen of samen met je partner, vriend/vriendin. De training voor degene die bewust wil worden en de verantwoording wil nemen voor zijn/haar leven om dit zo vrij en vreugdevol mogelijk te leven. En de training voor degene die zijn/haar leven (bijv. door ziekte, stress, burn-out enz.) een andere wending wil geven en hiervoor handvatten/wegwijzers zoekt.

 

 

ENKELE VRAGEN AAN JOU . . .

 

Ervaar jij ook wel eens dat je geleefd wordt? Het gevoel dat alles tegelijk komt, zodat er geen tijd meer voor jou overblijft?

Niet meer kan genieten?

Je snel geïrriteerd bent (vooral tegen mensen van wie je houdt)?

Je wel wilt veranderen maar . . .?

 

Het merendeel van deze vragen zal je ongetwijfeld met “ja” beantwoorden. Tegelijkertijd voel je de belemmeringen al in je opkomen, die je kunnen weerhouden om de stap naar verandering NU te gaan zetten.

 

 

DE TOEGEVOEGDE WAARDE . . .

 

Herken je dit?

 

“ Je maakt een planning om je dag goed te organiseren. Er komt van alles tussen, je voelt je gefrustreerd of opgejaagd omdat er weinig van je plannen terecht is gekomen. Immers het werk ligt te wachten en je weet niet goed hoe jij je planning weer in kunt halen en weer opnieuw moet gaan organiseren.“

 

Deze situaties kosten jou tijd en energie, terwijl je eigenlijk meer energie en tijd zou willen vrijmaken, voor de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

 

De inzichten en werkwijze van Qibalance Soulfullnes zullen je leven positief veranderen. De training is gericht op het benutten van jouw mogelijkheden.

 

 

“Everything in your life is a reflection

of a choise you have made.

If you want a different result,

make a different choise.”

 

                                                                                     ~ Unknown

 

 

LEVEN MET HOOFD, HART EN ZIEL . . .

soulfullnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat maakt verschil

 

Leer jezelf weer kennen. Verbonden met je totale zelf, zonder oordeel kijkend naar jezelf en de ander. Door bewuster je behoeften en je grenzen te voelen, zal je weer inzicht krijgen in JOUW kwaliteiten, talenten en uitdagingen.

 

Een structurele verandering van je denkwijze en dichtbij jezelf staan geeft overzicht, een heldere kijk op situaties en je leven.

 

 

WANT HOE ZOU HET ZIJN . . .

 

Als je door het toepassen van een nieuwe FOCUS,  jij je vrijer, blijer, gelukkiger, lichter en krachtiger in het leven zou staan? Door  dat je:

 

 

Sta jij op dit moment op een tweesprong? Voel je twijfel, kies je voor uitstel of . . .!

 

Start vandaag nog met “De Nieuwe Jij”, zet de eerste stap!

 

“Be the chance you wish to see.”

 

                                                   ~ Gandhi

 

 

AAN JOU DE KEUZE . . .

 

 

Alida Lammes van Qibalance wil graag met je samenwerken, wanneer je de keus hebt gemaakt voor jezelf en “de nieuwe jij”

 

Hoofd

hart

     ziel   +

                                              = Jij

 

 

 

Bij vragen ben je verzekert van begeleiding via de mail, bovendien is er zowel tijdens maar ook na de training ruimte voor vragen.

 

 

Tip: Informeer ook eens op je werk naar de mogelijkheden voor een  vergoeding, persoonlijke ontwikkeling.

 

Enkele reacties na het volgen van de training Soulfullnes

 

 

Iets voor jou? of heb je nog vragen? dan kun je contact met mij op nemen.

 

 

Disclaimer

De tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops en rituelen die gegeven worden door Alida Lammes Qibalance praktijk voor natuurgeneeskunde zijn zo goed mogelijk samengesteld en in de praktijk getest. Gebaseerd op de kennis en inzichten uit de westerse, oosterse en orthomoleculaire geneeskunde. Alida Lammes is therapeut, geen arts. Bij gezondheidsklachten zijn deze tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops, rituelen geen vervanging voor een bezoek aan een arts of andere vorm van medische zorg. Nog Alida, noch het naam gerelateerde bedrijf zijn daarom verantwoordelijk voor eventuele gevolgen die uit het aanwenden van de tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops en rituelen voort komen.

 

 

© Qibalance │Webdesign: Wishfulthinking

QibalanceT.C.M. ShiatsuSheng Zhen QigongSoulfullnesCelzoutenVoeding

Cursus/WorkshopsAgendaMantra ZingenContact Links

 

 

 

 

 

Bezoekers sinds: 15-11-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qibalance

Molestrjitte 17

9041 AE Berlikum

 

tel. 06 -10864590

info@qibalance.nl

www.qibalance.nl