Qibalance

 

 

T.C.M. Shiatsu

 

 

Sheng Zhen Qigong

 

 

Soulfullnes

 

 

Celzouten

 

 

Voeding

 

 

Cursus/Workshops

 

 

Agenda

 

 

Mantra Zingen

 

 

Contact

 

 

Links

Praktijk Qibalance
T.C.M. Shiatsu - Praktijk Qibalance
Soulfullnes - Praktijk Qibalance
Celzouten - Praktijk Qibalance
Voeding - Praktijk Qibalance
Cursus/Workshops - Praktijk Qibalance
Agenda - Praktijk Qibalance
Mantra Zingen - Praktijk Qibalance
Contact - Praktijk Qibalance
Links - Praktijk Qibalance
Sheng Zhen Qigong - Praktijk Qibalance

 

CELZOUTEN

 

Celzouten (mineralen) bevinden zich in ons voedsel, en worden via het mondslijmvlies opgenomen in ons lichaam, wanneer wij ons voedsel goed en lang genoeg kauwen. Door het kauwen van het voedsel hebben de celzouten de tijd om via het mondslijmvlies opgenomen te kunnen worden. Alle stoffen die opgenomen worden via het mondslijmvlies komen direct in de cellen. Alle stoffen die via het maag/darm kanaal komen voeden het systeem buiten de cellen. Voor beide is nodig dat wij kwalitatief hoogwaardig en vers biologisch voedsel tot ons nemen. Op deze manier is het mogelijk dat wat wij verbruiken, ook weer wordt aangevuld.
Celzouten zijn lichaam eigen mineralen. De celzouten worden opgeslagen in de cellen, vandaar uit worden zij weer aangesproken. Wij verbruiken celzouten bij alle processen in het lichaam.

 

Tekorten ontstaan door:

 

 

CELZOUT THERAPIE

 

De celzout therapie volgens Dr. Schüssler is gebaseerd op het feit dat het lichaam onvoldoende celzouten aanmaakt om goed te kunnen functioneren, er lichamelijke-, emotionele- en geestelijke klachten kunnen ontstaan. Men kan het celzout tekort aanvullen door deze als voedingssupplement in de mond te laten smelten zodat zij via het mondslijmvlies kan worden opgenomen.
 

Klachten als:

 

 

 

Gezichts analyse:
Via het gezicht is af te lezen welke zouten een tekort hebben, er hoeven nog geen klachten te zijn door het tekort. In het gezicht is als eerste zichtbaar welke tekorten aan celzouten er zijn.

 

Tongdiagnose:
Elk celzout is gekoppeld aan een meridiaan (energiebaan), deze meridianen komen uit op de tong. Op de tong is af te lezen welke disbalansen er in het lichaam als klacht ervaren kunnen worden.

 

Geboortedatum:
Via de geboortedatum kunnen we berekenen wat constitutioneel de
sterke en zwakke zouten zijn, gecombineerd met de gezichtsanalyse en de tongdiagnose wordt er een keuze gemaakt voor de zouten waarmee het best kan worden begonnen

 

 

DE BEHANDELING

 

We hebben een intake gesprek waarin we de klachten bespreken, ik kijk naar het gezicht en de tong en gebruik deze analyse samen met je geboortedatum om tot een keuze van celzouten te komen. Het gebruik van celzouten wordt vaak gecombineerd met een voedingsadvies.

 

De celzout therapie is bij bijvoorbeeld: chronische klachten goed te ondersteunen door een T.C.M. shiatsu behandeling, of energiewerk. Doordat deze behandelmethodes allemaal op o.a. de meridianen (energiebanen) van het lichaam werken.
 

Dr. Schüssler celzouten zijn originele celzouten, verdund en verwreven, hierdoor opneembaar in de cellen om het tekort aan te vullen. Voedingssupplementen als vitamine-, orthomoleculaire preparaten of de homeopathsche middelen kunnen dezelfde zouten
(mineralen)
bevatten. Deze zijn van belang voor het extra cellulaire lichaamssysteem, en komen niet in de cellen.
 

Consult:

45 - 60 minuten € 62,50 (exclusief celzouten)

 

 

Iets voor jou? of heb je nog vragen? dan kun je contact met mij op nemen.

 

Disclaimer

De tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops en rituelen die gegeven worden door Alida Lammes Qibalance praktijk voor natuurgeneeskunde zijn zo goed mogelijk samengesteld en in de praktijk getest. Gebaseerd op de kennis en inzichten uit de westerse, oosterse en orthomoleculaire geneeskunde. Alida Lammes is therapeut, geen arts. Bij gezondheidsklachten zijn deze tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops, rituelen geen vervanging voor een bezoek aan een arts of andere vorm van medische zorg. Nog Alida, noch het naam gerelateerde bedrijf zijn daarom verantwoordelijk voor eventuele gevolgen die uit het aanwenden van de tips, adviezen, behandelmethoden, cursussen, workshops en rituelen voort komen.

 

 

 

© Qibalance │Webdesign: Wishfulthinking

QibalanceT.C.M. ShiatsuSheng Zhen QigongSoulfullnesCelzoutenVoeding

Cursus/WorkshopsAgendaMantra ZingenContact Links

 

 

 

 

 

Bezoekers sinds: 15-11-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qibalance

Molestrjitte 17

9041 AE Berlikum

 

tel. 06 -10864590

info@qibalance.nl

www.qibalance.nl